måndag 1 augusti 2011

Seglartröjan

Nu börjar framstycket på seglartröjan att bli klart. Sen är det ärmarna kvar och sen är den färdig! Känns bra att man ser resultat och nu när jag vant mig vid mönstret och så så går det riktigt fort att sticka. Man behöver liksom inte kolla på beskrivningen varje varv typ.


Det har varit yran och stråk och allt möjligt vilket betyder att det inte har blivit så mycket pysslande. Men jag slipade i alla fall klart två stolar igår så nu är det bara två stolar kvar. Förhoppningsvis hinner jag klart i helgen.

Dock så får vi se om jag kanske prioriterar seglartröjan. Det beror väl helt på vilket väder det är och vilket humör jag är på. Mycket mer chill att sitta i soffan och kolla på lost och sticka än att slipa vilket är lite jobbigt då man blir både svettig och less rätt fort. Men brorsan kommer snart hem så då ska jag säkert kunna muta han med nåt för att få lite hjälp. Mycket trevligare när man är två.

Idag jobbar jag till 21 så det blir nog inte mycket mer än en liten stunds stickning ikväll. Dock så är jag ledig imorgon och då hinner jag nog med en del :) Hoppas på att mamma kommer hem i tid från stugan så kanske vi kan sy shoppingkassarna. Min symaskin är nämligen den sämsta på denna jord så den orkar jag inte med. Tråden går av typ varannan cm och då tappar man tålamodet ganska fort.

Men saker och ting börjar i alla fall bli klara vilket känns skönt :)

/Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar