torsdag 8 september 2016

OJ! Vad längesen det var jag bloggade. Har ju liksom fastnat i Instagram-grejen och helt enkelt bara lagt upp där och på min facebook-sida istället. Men det kunder ju vara roligt att lägga upp lite här med.

Vad har hänt sen sist då? Jo, jag är bland annat inne på min sista termin på lärarprogrammet, snart färdig syfröken känns rätt bra! Även om studentlivet ibland har sina fina stunder så ser jag fram emot att komma ut som lärare på heltid och inte bara som vikarie.

Utöver det har jag blivit med sambo. En fin en kille som heter Philip :)

Sen stod jag och mamma på Jamtli julmarknad förra året och det blir såklart en omgång till även i år. Hade varit kul att stå på Skansen nån helg, men det är lite dyrt känner jag just nu.. Sen har jag omtentor där i december så det är rätt fullt upp redan som det är. Men nästa år kunde ju vara något att satsa på!

Just nu har jag en beställd mariusgenser på stickorna. Det är en vän som beställt tre stycken och jag har gjort klart en. Sjukt kul att sticka tröjor som sagt! 

Nu ska jag kötta på lite plugg och därefter är jag studiementor för nya lärarstudenterna, men sedan får jag förhoppningsvis en ledig eftermiddag med lite stickning. Uppdaterar med fler bilder på vad jag har gjort lite senare! Men tills dess kommer åtminstone bilder på två tröjor jag gjort i somras, en riddari till pappa och en till mig! SUPERKUL att sticka mönsterstickning (har alltid varit lite rädd för det) men också att sticka tröjor som man faktiskt har otroligt mycket användning av!Men nu, blir det plugg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar