lördag 22 oktober 2011

Jag lovar att bli en sundare och friskare människa under semestern!

Åhh sällskapsresan.. :)

Jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera. Det är absolut inte så att det inte stickas på löpande band för det gör det. Tro mig. Dock så kändes det inte roligt att lägga upp en massa halvkassa bilder längre, så jag ska ta riktiga bilder snart och sluta vara för lat för att sätta på datorn :P Men jag lovar att jag ska fixa bilder på mina senaste påhitt inom kort.

Har haft ett par hortonsanfall i veckan så jag har varit hemma en del. Det har dock inte resulterat i nåt avancerat då jag knappt kan röra mig under själva anfallet och först efter har tagit tag i stickningar. Men då har jag fortfarande varit dåsig och inte känt för något där jag måste koncentrera mig på, så jag håller just på med två stycken sjalar till som båda snart är klara. Men nu mår jag bra tack och lov! :)

Har också inhandlat lovikkagarn för nån vecka sen. Eftersom jag varit dålig har jag dock inte orkar mig på något, men jag ska i alla fall göra ett par vantar till mig själv. Tänkte börja på dem ikväll och det kommer säkerligen gå fort att koka ihop.

I övrigt väntar jag på besked på om jag får jobba kvar på min arbetsplats. Jag hoppas för allt i världen att jag får göra det, då det blivit en massa strul med Norge som har fått mig att inse att den enda fördelen med Norge är pengarna, medans fördelarna med att stanna hemma är tusentals. Bland annat fira jul med familjen. Förra året var jag i Norge och firade jul, med då okända människor. Så alla ni där som läser. Håll tummarna för att jag får stanna kvar!

Gud vilken massa text och brist på bilder det blev nu. Men jag har härmed befriat er från dåliga mobilbilder. Utom i nödfall ;)

Ha en bra helg och som sagt.. Håll tummarna för mig!

/Emelie

1 kommentar:

  1. Jag håller tummarna så hårt jag bara kan!!!
    Ser fram emot bilderna på dina fina saker =)

    SvaraRadera