torsdag 1 mars 2012

Tvåändsstickning

Ikväll är det dags för den tredje omgången av tvåändsstickning! Hurraaaa. Det är för övrigt Arga Stickaren som håller i kursen. Hur som helst. Idag blir det att sticka tumkilen, efter det kommer man förhoppningsvis kunna sticka i stort sett hela vanten klar till själv :)

Jag har i alla fall fått lite gjort. Har stickat så långt jag har kunnat, med andra ord mudden.

I övrigt så har jag haft en väldigt tuff hortonsperiod. Därav lite bloggande. Men idag mår jag strålande bra för första gången på drygt två veckor så jag hoppas att jag kan få vara fri från hortons ett tag nu.

Liiite stickande har jag dock hunnit med ändå. Har drygt 5 cm kvar på bakstycket av pariströjan. Hurraaa! Sen är det bara att sy ihop fram och bakstycket och därefter stickar man ärmarna genom att plocka upp maskor. Alltså uppifrån axeln och ner. Blir nog bra, men inte direkt någon jobbstickning när det ska sys och så, så idag är det pippitröjan som har fått följa med mig. Håller på att avmaska för armhålor nu så snart är bakstycket klart på den. Så snart kommer jag ha min första egenstickade tröja att bära själv! :)

Drömmer mig bort till stugan i sommar. Bilden tog jag i stugan i somras.

Ser fram emot helgen. En hel helg till att göra ingenting. Sitta i soffan, tända ljus, dricka te, mysa, kolla på film och såklart sticka! Gud så skönt det ska bli :) Uppdaterar med bilder i helgen också :)

2 kommentarer:

 1. Härligt! Själv funderar jag på en kurs i tvåändsttickning genom stickkurs.se som jag fått rekommenderat av en kurskamrat på hvskolan! Arga snickaren?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Det blir verkligen bra resultat även om det tar väldigt lång tid :) men det kan det kanske vara värt när man får ett par väldigt slitstarka vantar i slutändan :)

   haha när inte snickaren. sTickaren :P mittens.se heter hennes blogg.

   Radera