söndag 28 oktober 2012

D-day

Oj oj oj. Imorgon är det dags. Dagen D.  Min första salstenta. Som dessutom ryktas vara den svåraste under hela lärarprogrammet. No pressure. Sitter i alla fall fast vid mitt skrivbord och pluggar gamla tentor. Hinner jag göra alla tills imorrn så känns det ändå som att jag ska klara den. Men om inte annat så tar jag omtentan 23 november. Men det skulle ju va skönt att få den avklarad på första försöket liksom.

Annars håller jag på å fixar min åvve inför torsdagens åvveinvigning. Är mycket som ska sys på så det tar den tid det tar. Men att sy för hand (något jag hatar) är rena semestern när man tentapluggar. Pest eller kolera liksom.

Näe, imorgon klockan 18.00 kommer det nog ändå kännas skönt. Att det är över liksom, att jag inte kan göra något annat än att vänta. Dessutom blir det mest troligt en öl och en burger på hg (studenthak) efter tentan imorrn med mina kära medmänniskor. Lärarstudenter.

Nej nu ska jag fortsätta plugga. Håll tummarna för mig imorgon klockan 14.00 till 18.00 please!!



måndag 22 oktober 2012

Born this way

Nu tänker jag vara jättetråkig och lägga ut exakt samma blogginlägg som jag nyss skrev till min andra blogg. Men det är ju inte alla som känner till båda så det får bli så ändå :P Skyller på att jag har en tentahjärna som bara vill sova just nu!



Jag pluggar minst åtta timmar om dagen, helst 10 timmar, har tillåtit mig själv att ta lunchrast och middagsrast på 20-30 min beroende på om maten serveras i matlåda eller om den måste tillagas först. Kaos i hjärnan är det iaf. Bäst för läraryrket att det är riktigt bra, för det här önskar jag inte min värsta fiende. Men å andra sidan känns det ju bättre å faila tentan om jag verkligen känner att jag har gjort allt jag kunnat. Vilket jag gör nu.


Men nu ska jag gå direkt från tentaplugget till sängen. Så det funkar serru.


Å juste! fick betyg från min VFU-mentor idag också. Fick ett utmärkt betyg och hon tror att jag kommer att bli en jättebra lärare, hon skrev också att eleverna hade frågat efter mig veckan efter min praktik vilket hon tyckte var ett tecken på att dom saknade mig. Naaaaaw! :D

Natti natt!



onsdag 17 oktober 2012

Purple mint

En till mössa klar! Skönt med ett litet avbrott från tentaplugget.

fredag 12 oktober 2012

Black and white

En till mössa klar, och mösshögen växer!

Nu ska jag iväg på min sista dag på praktik för den här gången:)

torsdag 4 oktober 2012

En mössa till sophy

Sådärja. Nu har jag gjort klart sophies mössa!:)

Imorrn ska jag på finsittning! Det blir förhoppningsvis kul:)

tisdag 2 oktober 2012

JAAAAA!

Pluggat tio timmar i sträck idag. Är helt slut nu kan jag säga. Hade egentligen velat virka lite såhär på kvällskvisten men jag har ingen ork kvar i kroppen. Så nu blir det sängen för mig.

Men iaf, JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA! Så nu har jag fått godkänt på första kursen och kan lämna den bakom mig. Känns skönt. Nästa vecka väntar praktik i Norrköping och sen är det inte långt kvar tills nästa tentan.

Ni anar inte hur fort tiden går här. Jag har varit här i sju veckor. Hur bisarrt är inte det? Känns väldigt förvirrande, å ena sidan känns det som jag varit här i en vecka typ, å andra sidan känns det som att jag varit här i ett halvår. Men men, nu är det nog skrivet för mig. Sängen och Greys väntar! :)


måndag 1 oktober 2012

Gammal mössa

Den här mössan blev klar för drygt en vecka sen men har inte orkat blogga. Men nu så:)